Estimades famílies,
Les activitats extraescolars programades per aquest curs 2017-2018 són les següents:

HORARI D’EXTRAESCOLARS – Ver PDF

Aquest curs, i per motius d’organització del menjador, les activitats extraescolars hauran d’adaptar-se als torns de menjador.

L’horari de menjador és:
12’30-13’30 Infantil
13’30-14’30 1r, 2n i 3r
14’30-15’30 4t, 5é i 6é

I les activitats afectades són:
Piscina. Reduirà l’activitat aproximadament 15 minuts.
Beisbol. Aquesta activitat, per als alumnes de 2n i 3r de primària, quedarà exclosa de les extraescolars ofertades.

Per a més informació dels tallers, podeu descarregar els programes:

Les famílies NO socis de l’Ampa que vulguen participar de les activitats extraescolars hauran de pagar una matrícula de 10€ anuals. Mitjançant TRANFERÈNCIA BANCÀRIA al següent número de compte: ES70 1465 0300 6719 0026 0783. S’ha de depositar el justificant d’ingrés de la quantitat corresponent amb el nom i curs de la xiqueta i/o xiquet a la bústia de l’AMPA.
També cal informar q aquelles famílies que tinguen un segon germà inscrit en activitats d’AUCA, l’empresa els realitzarà 1€ dte/mes per activitat.

Recordar-vos que, com tots els cursos, hi haurà un màxim de xiquetes i xiquets matriculats en les extraescolars i que s’obrirà una llista d’espera que serà gestionada per les empreses i professionals responsables, no pels membres de la comissió d’extraescolars.

L’ordre serà rigorós conforme la inscripció, a excepció de bàsquet, pilota, escacs, esgrima i piscina que serà, una vegada emplenat el formulari, conforme ens arribe el justificant de pagament a la bústia de l’AMPA .

Altra novetat, és la forma de matrícula que serà on-line. Des de la comissió d’extraescolars de l’AMPA esperem que aquesta forma de matrícula vos resulte còmoda i senzilla, al menys així és com s´ha plantejat la idea. Vos adjuntem l’enllaç amb el formulari a complimentar.

El període de matrícula serà del dilluns dia 18/09/2017 al dia 22/09/17 a les 15’00h

COMPLETAR FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

Per a qualsevol dubte i consulta podeu enviar un e-mail a: extraescolarssantateresa@gmail.com

Bon inici de curs! 🙂