Menjador Sostenible

És molt difícil fer una definició de menjador sostenible, tot i així en el grup es va fer aquesta: És el menjador col.lectiu que té una especial atenció per la procedència dels aliments i els mètodes de cuinat, i que es proveeixen d’aliments de proximitat i de baix impacte ambiental, incloent criteris d’ecologia: aliments ecològics, de temporada, propers…

També vam llegir la que es va fer en el Foro para la Soberanía Alimentaria de 2007 en Nyélény, Mali:

“Un comedor escolar sostenible, es un espacio que nos permite conocer los impactos que puede ocasionar nuestra manera de comer, a entender nuestro modelo de producción, distribución y consumo de alimentos, y a ejercer la soberanía alimentaria, entendida “como el derecho de los pueblos a alimentos nutritivos y culturalmente adecuados, accesibles, producidos de forma sostenible y ecológica, y su derecho a decidir su propio sistema alimentario y productivo”

Sempre tenint en compte que el menjador sostenible es recolza en quatre pilars:

Salut, Educació, Medi Ambient i Desenvolupament Rural

Més Info en: Acta Grup de Treball Menjador Sostenible

 

4. Analisis menu octubre. Menjador Sostenible STaTeresa

Un comentario a Menjador Sostenible

  1. ros dice:

    Enhorabona per aquest projecte ! I gracies per la vostra implicació en fer que la alimentació dels nostres fills siga cada vegada millor !!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *